Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldızını hamile görmek

Rüyada baldızını hamile görmek

Rüyada baldızını hamile görmek düzeninin bozulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rahata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, muradının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada baldızını hamile gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Rüyada baldızını hamile görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, böylece yüzünün güleceğine, tatsızlıklar çıkacağına işarettir.

Rüyada baldızı hamile görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada baldıza sarılmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Rüyada baldızla konuşmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada eski baldızı görmek geleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada baldızla yatmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kaynana ve baldız görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada baldız öpmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments