Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynana ve baldız görmek

Rüyada kaynana ve baldız görmek

Rüyada kaynana ve baldız görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynana ve baldız gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kaynana ve baldız görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski baldızı görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada baldızla kavga etmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada baldızı hamile görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baldıza sarılmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada baldızın öldüğünü görmek devlete hizmet etmeye, gülen yüzünün de solacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada baldız öpmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baldızını hamile görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments