Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldıza sarılmak

Rüyada baldıza sarılmak

Rüyada baldıza sarılmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, işlerin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baldıza sarılmak gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada baldıza sarılmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada baldızla konuşmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet eder.

Rüyada baldızını hamile görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada baldızla kavga etmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada kaynana ve baldız görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına tabir olunur.

Rüyada baldızla evlenmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada baldız öpmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işarettir.

Rüyada eski baldızı görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments