Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldız öpmek

Rüyada baldız öpmek

Rüyada baldız öpmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada baldız öpmek gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada baldız öpmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynana ve baldız görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada baldızını görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada baldıza sarılmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baldızla evlenmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada baldızla konuşmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayırlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baldızla kavga etmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada baldızın öldüğünü görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments