Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldızla yatmak

Rüyada baldızla yatmak

Rüyada baldızla yatmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, can derdine düşeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baldızla yatmak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Rüyada baldızla yatmak ipliklerini pazara çıkaracağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet eder.

Rüyada baldızla konuşmak endişelerini silip atacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baldızı hamile görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalettir.

Rüyada baldızla evlenmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada baldıza sarılmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, lüksünün artacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski baldızı görmek mal ve para kazanılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kaynana ve baldız görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada baldızla kavga etmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments