Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldızla evlenmek

Rüyada baldızla evlenmek

Rüyada baldızla evlenmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baldızla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada baldızla evlenmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kaynana ve baldız görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada baldızla konuşmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Rüyada baldıza sarılmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kazançta zarar edeceğine inanılır.

Rüyada baldızla yatmak kişinin her işi severek yapacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski baldızı görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada baldızla kavga etmek maddi açıdan zarara uğranacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada baldızı hamile görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments