Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baldızını görmek

Rüyada baldızını görmek

Rüyada baldızını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalettir.

Rüyada baldızını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Rüyada baldıza sarılmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işinde ustalaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baldız öpmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayaline kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baldızını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada baldızın öldüğünü görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, köşeye sıkıştıracağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret eder.

Rüyada baldızla konuşmak huzursuzluk yaşanacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada baldızı hamile görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada baldızını hamile görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine inanılır.

Rüyada baldızla kavga etmek mal ve mülk sahibi olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments