Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda otobüs beklemek

Rüyada yolda otobüs beklemek

Rüyada yolda otobüs beklemek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda otobüs beklemek gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yolda otobüs beklemek hayaline kavuşacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs beklediğini görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada otobüs sırası beklemek yeni projelerin ve planların tutacağına, bol bol hayır duası alınacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada belediye otobüsü beklemek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada otobüs beklemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet eder.

Rüyada otobüsü beklemek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek bahtın açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına inanılır.

Rüyada yolda araba beklemek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments