Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda araba beklemek

Rüyada yolda araba beklemek

Rüyada yolda araba beklemek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolda araba beklemek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yolda araba beklemek kişinin gülen yüzünün solacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda beklemek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolda otobüs beklemek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba içinde beklemek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada araba beklemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, yönlendireceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Rüyada durakta araba beklemek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabada beklemek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada buzlu yolda araba kullanmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, itibar göreceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments