Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan köprü görmek

Rüyada topraktan köprü görmek

Rüyada topraktan köprü görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, dileklerinin kabul olacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, oldukça büyük başarılara rivayet eder.

Rüyada topraktan köprü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüyada topraktan köprü görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden düşen birini görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, uzun sohbetler edeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahşap köprü görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü çıkmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve köprü görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada asma köprüden düşmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köprüde namaz kılmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, mutsuz olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments