Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde koşmak

Rüyada köprüde koşmak

Rüyada köprüde koşmak düşmanlar ile mücadele edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada köprüde koşmak gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Rüyada köprü üzerinde koşmak kişinin kötü günler geçireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada köprüde koşmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük köprü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet eder.

Rüyada altın köprü görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taştan köprü görmek kendi şansını kendi yaratacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çektiği zorlukların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments