Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu kabak görmek

Rüyada yoğurtlu kabak görmek

Rüyada yoğurtlu kabak görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu kabak gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Rüyada yoğurtlu kabak yemek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu kabak görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada kabak dağıtmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal kabağı çalmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çok kabak görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada ölüye kabak vermek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalında yeşil kabak görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kabak almak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok zengin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments