Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kabak görmek

Rüyada çok kabak görmek

Rüyada çok kabak görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sabit geliri olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına yorulur.

Rüyada çok kabak gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada bahçede kabak görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada pazardan kabak almak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı kabağı yemek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine delalet eder.

Rüyada su kabağı görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden kabak toplamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalettir.

Rüyada taze kabak görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada kabak mücveri görmek ters giden olayların düzeltileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan kabak toplamak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments