Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak almak

Rüyada kabak almak

Rüyada kabak almak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, parasız kalacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalettir.

Rüyada kabak almak gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada ağaçta bal kabağı görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, can sıkıntısının geçeceğine inanılır.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada tatlı kabağı görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kızarmış kabak yemek şöhretli biri olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kabak görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet eder.

Rüyada kabak yemeği yapmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Rüyada kış kabağı görmek iki tarafın da çok sevineceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kabak soymak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments