Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük özgüven kazanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, en küçük sorunda parlayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek sermayesini kaybedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü duygularını yeneceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada yiyecekte kurt görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yiyecek kurdu görmek hayatın pahalılaşmasına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments