Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecekte kurt görmek

Rüyada yiyecekte kurt görmek

Rüyada yiyecekte kurt görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yiyecekte kurt gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada yiyecekte kurt görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hacetinizin giderilmesine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek kurdu görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hırpalanacağına delalettir.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek ileri gideceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalettir.

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunların son bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, bolluk içine olacağına delalettir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, makam sahibi olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments