Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yiyeceğin içinde kurt gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek problemlerinin çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek insanların saygısının kazanılacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, alım gücünü yitireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecekte kurt görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments