Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek satın almak

Rüyada yiyecek satın almak

Rüyada yiyecek satın almak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecek satın almak gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada yiyecek satın almak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada çok yiyecek görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine yiyecek vermek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek hediye almak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, makamının sürekli yükseleceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecek çalmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek deposu görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada yiyecek almak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments