Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek istemek

Rüyada yiyecek istemek

Rüyada yiyecek istemek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada yiyecek istemek gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Rüyada yiyecek istemek hem eğleneceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yemek yiyeceğini görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek yemek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bedava yiyecek almak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada askere yiyecek vermek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada küflü yiyecek görmek hayata küsecek duruma geleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek ikram etmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments