Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek atmak

Rüyada yiyecek atmak

Rüyada yiyecek atmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecek atmak gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada yiyecek atmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine inanılır.

Rüyada tuvalete yiyecek atmak sorunları başarıyla çözmeye, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada bayat yiyecek görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yiyecek vermek oldukça büyük başarılara, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek içecek görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük yiyecek görmek zararlarını telafi edeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çuvalda yiyecek görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments