Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek dağıtmak

Rüyada yiyecek dağıtmak

Rüyada yiyecek dağıtmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada yiyecek dağıtmak gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Rüyada yiyecek dağıtmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada askere yiyecek vermek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yiyecek satın almak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, dolandırılacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık yiyeceğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yiyecek görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada yiyecek almak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette yiyecek görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hak yiyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments