Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık palto görmek

Rüyada yırtık palto görmek

Rüyada yırtık palto görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, şansın yüze güleceğine, geçmişi unutup geleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada yırtık palto gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Rüyada yırtık palto görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, malın bereketinin artmasına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada birine palto almak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun palto giymek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet eder.

Rüyada palto görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz palto görmek büyük ve güzel işler yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz palto giymek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının paltosunu giymek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada deri palto görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments