Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yirmilik diş çektirmek

Rüyada yirmilik diş çektirmek

Rüyada yirmilik diş çektirmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yirmilik diş çektirmek gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da dinlemeniz olasıdır.

Rüyada hamileyken diş çektirmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerinin hızlanacağına, oldukça büyük başarılara delalettir.

Rüyada diş çektirmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine tabir olunur.

Rüyada diş çektirmeye gitmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek sıkıntılara neden olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada ön diş çektirmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments