Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çektirmek

Rüyada diş çektirmek

Rüyada diş çektirmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş çektirmek gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış diş çektirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ön diş çektirmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş çektireceğini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının diş çektirdiğini görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada dişlerini çektiğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerin canlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments