Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken diş çektirmek

Rüyada hamileyken diş çektirmek

Rüyada hamileyken diş çektirmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, evleneceğinize, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken diş çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada hamileyken diş çektirmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada dişçiye diş çektirmek çok hayır duası alacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin diş çektirdiğini görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş çektirdiğini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Rüyada köpek diş çektirmek ağlayacağına, strese gireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağrısız diş çektirmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments