Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çektirmeye gitmek

Rüyada diş çektirmeye gitmek

Rüyada diş çektirmeye gitmek zor zamanlar yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada diş çektirmeye gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada diş çektirmeye gitmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının diş çektirdiğini görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini çektirdiğini görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, canının derdine düşeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet eder.

Rüyada alt azı diş çektirmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, saadetinin yükseleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına inanılır.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada kök diş çektirmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağlam diş çektirmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments