Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek çok daha fazla adım atacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerin hepsinin döküldüğünü görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada akrabaların hepsini görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış diş çektirmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, işinde terfi alacağına, istediği makama geleceğine alamet eder.

Rüyada yirmilik diş çektirmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments