Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yirmi lira görmek

Rüyada yirmi lira görmek

Rüyada yirmi lira görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, mal kaybına uğrayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yirmi lira gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada sarı lira görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada yüz lira almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada bir lira görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden altın lira almak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada lira altın görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada altın lira saymak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada ata lira görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Rüyada altın lira bozdurmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments