Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlardan şekiller görmek

Rüyada yıldızlardan şekiller görmek

Rüyada yıldızlardan şekiller görmek zararların telafi edileceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, giderlerin artış göstereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızlardan şekiller gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yıldızlardan şekiller görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak şekil görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, özlem gidereceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sesli şekilde ağlamak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde şekiller görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada şekilli ayna görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada saça şekil vermek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada geometrik şekiller görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, geçiminin güçleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments