Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekilli ayna görmek

Rüyada şekilli ayna görmek

Rüyada şekilli ayna görmek hasret çekileceğine, yaşananları unutturacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, geniş bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şekilli ayna gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Rüyada şekilli ayna görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada demire şekil vermek el açmayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalettir.

Rüyada saçlarına şekil vermek yaşama hevesinden olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada şekil görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada saç şekillendirici görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada hamurdan şekiller yapmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Rüyada şekilli kar görmek her nimetin lezzetine varacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine işarettir.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments