Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geometrik şekiller görmek

Rüyada geometrik şekiller görmek

Rüyada geometrik şekiller görmek evlat sahibi olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, başa iş açacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, büyük atılımların yapılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada geometrik şekiller gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada geometrik şekiller görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada toplu şekilde ağlamak imkânlarının azalacağına, sorunlarının yakında biteceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalettir.

Rüyada şekil değiştiren insan görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toplu bir şekilde yemek yemek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına inanılır.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine tabir olunur.

Rüyada taşa şekil vermek büyük bir tartışma yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada toplu şekilde yemek yemek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada saç şekil vermek ailesindeki huzurun bozulacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments