Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kazançlı işler yapılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada el ele tutuşan çift görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini tutup yürümek yeni bir şehre yerleşileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ele tutuştuğunu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments