Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız futbolcu görmek

Rüyada yıldız futbolcu görmek

Rüyada yıldız futbolcu görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız futbolcu gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Rüyada yıldız futbolcu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada futbolcuyla konuşmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir futbolcu olmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kazançlı işler yapacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide futbol oynamak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbolcu olduğunu görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol maçına hazırlanmak aksiliklerin yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, elde edilen nasibin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbolda gol atmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahallede futbol oynamak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments