Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir futbolcu olmak

Rüyada ünlü bir futbolcu olmak

Rüyada ünlü bir futbolcu olmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir futbolcu olmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ünlü bir futbolcu olmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir futbolcu görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Rüyada ünlü futbolcu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada ünlü futbolcu olmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle futbol oynamak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ünlü futbolcuyla konuşmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir futbolcuyu görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü futbolcular görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments