Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlardan kurtulmak

Rüyada yılanlardan kurtulmak

Rüyada yılanlardan kurtulmak elindekileri de kaptıracağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanlardan kurtulmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada yılandan kurtulmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret eder.

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanlardan kurtulmak günlerini bunun için harcayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan kurtulmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada sel sularından kurtulmak dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada köpekten kurtulmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişten kurtulmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölümden kurtulduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments