Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak şartlarının da zenginleşeceğine, ona kavuşacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde ise tartışmalardan kaçının.

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak zararların üst üste geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanlardan kurtulmak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılandan kurtulmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan görüp kaçmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kaçmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılandan kaçmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada büyük yılandan kaçmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hayırlı haberler getireceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments