Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin uyuduğunu görmek

Rüyada kedinin uyuduğunu görmek

Rüyada kedinin uyuduğunu görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yaşamının tazeleneceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, zarar etmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, diplomalı kimse olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Rüyada kedinin uyuduğunu görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyle uyumak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, karısının çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken uyuduğunu görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde uyumak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulur.

Rüyada damda uyumak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakda uyuduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızla uyumak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada kar üzerinde uyumak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, herkesten ileriye gideceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments