Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla uyumak

Rüyada aslanla uyumak

Rüyada aslanla uyumak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada aslanla uyumak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada aslanlarla uyumak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Rüyada aslanla uyumak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, konuşmaz olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aslanla uyuduğunu görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Rüyada aslana bindiğini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve köpek görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada aslan konuştuğunu görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve koyun görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslana dönüştüğünü görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments