Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın su içtiğini görmek

Rüyada yılanın su içtiğini görmek

Rüyada yılanın su içtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yılanın su içtiğini gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada su içen yılan görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Rüyada su içerken yılan görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın su içtiğini görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yılana su içirmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı su içerken görmek yükünün azalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılana süt içirmek hırpalanacağına, büyük işlere girileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada süt içen yılan görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın süt içtiğini görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments