Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı su içerken görmek

Rüyada yılanı su içerken görmek

Rüyada yılanı su içerken görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı su içerken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada su içerken yılan görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana su içirmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada yılanın su içtiğini görmek işlerin yoluna gideceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada su içen yılan görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı su içerken görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kafasının da rahat edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana süt içirmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt içen yılan görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına inanılır.

Rüyada yılanın süt içtiğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments