Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana su içirmek

Rüyada yılana su içirmek

Rüyada yılana su içirmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yılana su içirmek gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada su içen yılan görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içerken yılan görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir ortaklık kurulacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yılana su içirmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada yılanın su içtiğini görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı su içerken görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Rüyada yılana süt içirmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt içen yılan görmek halsizleşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın süt içtiğini görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, ilim irfan sahibi olacağına, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments