Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içerken yılan görmek

Rüyada su içerken yılan görmek

Rüyada su içerken yılan görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kırgınlıkların biteceğine, bol bol moral depolanacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada su içerken yılan gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada su içen yılan görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yılanı su içerken görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalettir.

Rüyada yılana su içirmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada su içerken yılan görmek güzel bir yola çıkılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın su içtiğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada süt içen yılan görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalettir.

Rüyada yılanın süt içtiğini görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet eder.

Rüyada yılana süt içirmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sağlık ve şifa bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments