Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içen yılan görmek

Rüyada su içen yılan görmek

Rüyada su içen yılan görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, müjdeli haberler alınacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Rüyada su içen yılan gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Rüyada yılana su içirmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı su içerken görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada su içerken yılan görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, problemlerinin çözüleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada su içen yılan görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın su içtiğini görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılana süt içirmek makamının sürekli yükseleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada süt içen yılan görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın süt içtiğini görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments