Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yarınlarına umutla bakacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Rüyada bacağına yılan sarıldığını görmek mutluluğunun zedeleneceğine, her şeyin yenileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, belaya ve derde düşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak sarılmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada bacaklara sarılmak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağına sarılmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağa sarılmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments