Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına sarılmak

Rüyada bacağına sarılmak

Rüyada bacağına sarılmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kötülüklerden uzak olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağına sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Rüyada bacağa sarılmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bacak sarılmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklara sarılmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağına yılan sarıldığını görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek planların sarkacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada bacağına sarılmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments