Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağa sarılmak

Rüyada bacağa sarılmak

Rüyada bacağa sarılmak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada bacağa sarılmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Rüyada bacak sarılmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağa sarılmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, kazancının bereketleneceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağına sarılmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklara sarılmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bacağına yılan sarıldığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments