Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, de rahatının yerine geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada bacağına yılan sarıldığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklara sarılmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bacak sarılmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada bacağına sarılmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağa sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments