Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek rahat bir dönem yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, doğruluğu bulacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağa sarılmış yılan gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yılanın bacaklarına sarıldığını görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağına yılan sarıldığını görmek dünya malı elde edeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına sarıldığını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak sarılmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağına sarılmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada bacağa sarılmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada bacaklara sarılmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments