Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzını bağlamak

Rüyada yılanın ağzını bağlamak

Rüyada yılanın ağzını bağlamak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını bağlamak gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Rüyada yılanın ağzını bağlamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin ağzını bağlamak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yılan bağlamak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı bağlamak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ağzı görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yılanın ağzını tutmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan imkânların artacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments