Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, mutsuz olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, iyi konumlara geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada herhangi bir hayvan görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada herhangi bir bebek emzirmek umduklarını bulamayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada herhangi bir isim duymak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayata küseceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada herhangi bir tarih görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada herhangi bir sure okumak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, saygınlık göreceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments